Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Eylül 2021 #11 Yeniçocuk dedi: Yönetimi bilişim sistemi mezunu iş başvurularında bazı firmalar ISO sertifikası tercihi istiyordu. Genişletmek için tıkla... Anladım siber güvenlik için C Cisco ve İng öğreniyorum siz ne için öğreniyorsunuz siber güvenlik mi amacınız yoksa başka bir şey mi ?
Yeniçocuk dedi: Yönetimi bilişim sistemi mezunu iş başvurularında bazı firmalar ISO sertifikası tercihi istiyordu. Genişletmek için tıkla... Anladım siber güvenlik için C Cisco ve İng öğreniyorum siz ne için öğreniyorsunuz siber güvenlik mi amacınız yoksa başka bir şey mi ?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.694 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Eylül 2021 #12 Silinen üye dedi: Anladım siber güvenlik için C Cisco ve ing öğreniyorum siz ne için öğreniyorsunuz siber güvenlik mi amacınız yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Cisco sertifikası ağ alanında kendimi geliştirmek istediğim için öğrenmek istiyorum.
Silinen üye dedi: Anladım siber güvenlik için C Cisco ve ing öğreniyorum siz ne için öğreniyorsunuz siber güvenlik mi amacınız yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Cisco sertifikası ağ alanında kendimi geliştirmek istediğim için öğrenmek istiyorum.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Eylül 2021 #13 Yeniçocuk dedi: Cisco sertifikası ağ alanında kendimi geliştirmek istediğim için öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim için yararlı olur teşekkür ettim hiç bir şey öğrenmediniz mi peki cisco adına ? Göz falan attınız mı hiç ?
Yeniçocuk dedi: Cisco sertifikası ağ alanında kendimi geliştirmek istediğim için öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim için yararlı olur teşekkür ettim hiç bir şey öğrenmediniz mi peki cisco adına ? Göz falan attınız mı hiç ?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.694 Makaleler 2 Çözümler 14 29 Eylül 2021 #14 Silinen üye dedi: Benim için yararlı olur teşekkür ettim hiçbir şey öğrenmediniz mi peki Cisco adına? Göz falan attınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... İlgilenemedim. DGS sınavı staj ödevi yüzüne vaktim kalmadı. Yazın front end alanında kendimi geliştirmek ile uğraştım.
Silinen üye dedi: Benim için yararlı olur teşekkür ettim hiçbir şey öğrenmediniz mi peki Cisco adına? Göz falan attınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... İlgilenemedim. DGS sınavı staj ödevi yüzüne vaktim kalmadı. Yazın front end alanında kendimi geliştirmek ile uğraştım.