Çalıntı kredi kartıyla alıyor ( doğal olarak para vermiyor ). Sana da 100 TL'ye satıp kara para aklıyor.Discord sunucularında "Çalıntı 1000 TL Bakiyeli Kart = 100 TL" tarzı şeyler görüyorum. Bunların mantığı nedir? Bu çalıntı kredi kartlarında 1000 TL varsa neden daha ucuza satıyorlar?
Amacı en hızlı şekilde kara parayı aklamak çünkü.
Yani kısaca o paranın sorumluluğunu başka birine atıyor ve bu şekilde daha fazla hızlı kazanıyor doğru mu anladım?Çalıntı kredi kartıyla alıyor ( doğal olarak para vermiyor ). Sana da 100 TL'ye satıp kara para aklıyor.
Daha sonra kart sahibi kredi kartını ve bakiyesini geri alırken sen verdiğin 100₺ paradan da oluyor ve soğuk su içiyorsun.Çalıntı kredi kartıyla alıyor ( doğal olarak para vermiyor ). Sana da 100 TL'ye satıp kara para aklıyor.
Aynen öyle.Yani kısaca o paranın sorumluluğunu başka birine atıyor ve bu şekilde daha fazla hızlı kazanıyor doğru mu anladım?
Dostum bu işlere bulaşma bence haram para.
Teşekkür ederim. Bu işlere bulaşmayı aklımdan bile geçirmiyorum fakat sadece merak.Aynen öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.