rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 19 Mart 2023 #1 Böyle yanları kolayca bükülen fotoğrafta görüldüğü gibi bir kâğıdı bulmak mümkün mü? Dosya Ekleri 20230319_223436.jpg 192,1 KB · Görüntüleme: 83
wolfuztein Megapat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anaokulu Öğretmeni 19 Mart 2023 #2 100 adet A4 Parlak Kuşe Kağıt 120 GRAM (Tüm mürekkepli yazıcılar için) çok memnunum. Ben DVD arşivi için basım yapıyorum çok rahat bükülüyor ve üzerine baskı kalitesi müthiş. Photo paper glossy olarak geçiyor.
100 adet A4 Parlak Kuşe Kağıt 120 GRAM (Tüm mürekkepli yazıcılar için) çok memnunum. Ben DVD arşivi için basım yapıyorum çok rahat bükülüyor ve üzerine baskı kalitesi müthiş. Photo paper glossy olarak geçiyor.
rrwrld Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 272 19 Mart 2023 #3 wolfuztein dedi: 100 adet A4 Parlak Kuşe Kağıt 120 GRAM (Tüm mürekkepli yazıcılar için) çok memnunum. Ben DVD arşivi için basım yapıyorum çok rahat bükülüyor ve üzerine baskı kalitesi müthiş. Photo paper glossy olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkür ederim fakat fotoğrafta gördüğünüz gibi çizgileri nasıl ayarlayabilirim biliyor musunuz?
wolfuztein dedi: 100 adet A4 Parlak Kuşe Kağıt 120 GRAM (Tüm mürekkepli yazıcılar için) çok memnunum. Ben DVD arşivi için basım yapıyorum çok rahat bükülüyor ve üzerine baskı kalitesi müthiş. Photo paper glossy olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Öneriniz için teşekkür ederim fakat fotoğrafta gördüğünüz gibi çizgileri nasıl ayarlayabilirim biliyor musunuz?
wolfuztein Megapat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anaokulu Öğretmeni 19 Mart 2023 #4 rrwrld dedi: Öneriniz için teşekkür ederim fakat fotoğrafta gördüğünüz gibi çizgileri nasıl ayarlayabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Metal cetvelle olur bence.
rrwrld dedi: Öneriniz için teşekkür ederim fakat fotoğrafta gördüğünüz gibi çizgileri nasıl ayarlayabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Metal cetvelle olur bence.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 wolfuztein dedi: 100 adet A4 Parlak Kuşe Kağıt 120 GRAM (Tüm mürekkepli yazıcılar için) çok memnunum. Ben DVD arşivi için basım yapıyorum çok rahat bükülüyor ve üzerine baskı kalitesi müthiş. Photo paper glossy olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ebatları nedir? 120x120 mm mi?
wolfuztein dedi: 100 adet A4 Parlak Kuşe Kağıt 120 GRAM (Tüm mürekkepli yazıcılar için) çok memnunum. Ben DVD arşivi için basım yapıyorum çok rahat bükülüyor ve üzerine baskı kalitesi müthiş. Photo paper glossy olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ebatları nedir? 120x120 mm mi?