CD diski nasıl kullanmak istiyorsunuz sorusu

Ozzcan

Decapat
Merhaba. Bugün bilgisayarıma yeni bir CD taktım. Ve CD'ye tıkladığım zaman karşıma diski nasıl kullanmak istiyorsunuz diye bir soru çıktı. 2 seçenek var. Birisi "USB flash sürücü gibi" diğeri ise ''CD/DVD yürütücü ile" idi. İçine arabada müzik dinlemek için müzik yükleyeceğim. Hangi seçeneği seçmeliyim?

"USB Flash sürücü" seçmen lazımdı. Ben kurulum yaparken öyle seçiyorum.

Dosyaları kontrol etmeniz için "flash sürücü gibi" olana tıklamanız gerekiyor. Diğerini de sadece medyaları oynatmak için. En azından ben öyle hatırlıyorum .

Bu arada sadece arabada müzik dinleyeceğim. Onun dışında CD'nin içine başka dosyalar atmayacağım.

Bu arada sadece arabada müzik dinleyeceğim. Onun dışında CD'nin içine başka dosyalar atmayacağım.
Eğer birden fazla CD'ye sahipseniz bir tanesini flash sürücü bir tanesini ise CD olarak kullanmayı dene. Flash sürücü olanda şarkıları değiştirebilirsiniz ama CD olanda değiştiremezsiniz.

Eğer birden fazla CD'ye sahipseniz bir tanesini flash sürücü bir tanesini ise CD olarak kullanmayı dene. Flash sürücü olanda şarkıları değiştirebilirsiniz ama CD olanda değiştiremezsiniz.

Hocam flash olan da müzik çalabilir değil mi?

ben yanlışlıkla usb yi seçtim nasıl iptal edebilirim cd dvd olanı seçmem lazım acil yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…