Jezebel Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #1 Sistemimde Windows 10 var daha yeni PC toplayıp kurdum. DVD-ROM çalışıyor, basınca açılıyor ama okumuyor DVD'yi ve CD'yi. Aygıt Yöneticisi'nde de yok arkadaşlar, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2016
Sistemimde Windows 10 var daha yeni PC toplayıp kurdum. DVD-ROM çalışıyor, basınca açılıyor ama okumuyor DVD'yi ve CD'yi. Aygıt Yöneticisi'nde de yok arkadaşlar, yardım eder misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 15 Haziran 2016 #2 Yonga seti sürücüsü yükler misiniz eğer sistem Intel ise. Drivers & Software Mümkünse Win +R > -overall komutu ile.
Yonga seti sürücüsü yükler misiniz eğer sistem Intel ise. Drivers & Software Mümkünse Win +R > -overall komutu ile.
Jezebel Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #3 Bunu yaptım. Zaten kurulumu sizin videolarınızı izleyerek gerçekleştirdim Ancak gözükmüyor çözüm bulamadım henüz.
Bunu yaptım. Zaten kurulumu sizin videolarınızı izleyerek gerçekleştirdim Ancak gözükmüyor çözüm bulamadım henüz.