mesenetuna Femtopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Aralık 2024 #1 RAM 1. RAM 256 MB SDRAM VM 2. RAM ? SSD veya HDD modeli Segate Barracuda 7200.2 Ekran kartı Onboard Anakart Asus TUSI-M İşlemci İntel Celeron Merhaba, yine MS-DOS kurmadığım o bilgisayara XP kuracağım. Ama boş CD yok, hiç Floppy yok, bir de USB'den almıyor. Sizde hiç umut var mı? Bende var. Garanti Belgesi vb. burada. Anakart tam olarak bu. İkon sizi yanıltmasın, Windows 11 kullanıyorum.
Merhaba, yine MS-DOS kurmadığım o bilgisayara XP kuracağım. Ama boş CD yok, hiç Floppy yok, bir de USB'den almıyor. Sizde hiç umut var mı? Bende var. Garanti Belgesi vb. burada. Anakart tam olarak bu. İkon sizi yanıltmasın, Windows 11 kullanıyorum.
deathhand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 9 Aralık 2024 #2 Harddisk üzerinden win98/me kurup sonrasında xp yükseltmesi yapılabilir. Boot cd vs .olmadan direk xp kuruluyor muydu hatırlamıyorum.
Harddisk üzerinden win98/me kurup sonrasında xp yükseltmesi yapılabilir. Boot cd vs .olmadan direk xp kuruluyor muydu hatırlamıyorum.