Çözüldü CD girişi olmayan bilgisayara CD takmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CahilSavar

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Eski USP Wi-Fi adaptörüm bozuldu, yorumları çok iyi olduğundan başka bir adaptör aldım. Ama o da CD gerektiriyormuş. Kasamda da CD girişi yokmuş. Peki ne yapmalıyım?

Eski USP Wi-Fi adaptörüm bozuldu, yorumları çok iyi olduğundan başka bir adaptör aldım. Ama o da CD gerektiriyormuş. Kasamda da CD girişi yokmuş. Peki ne yapmalıyım?

Bir CD hard diski alabilirsin (ismi bu mu bilmiyorum) CD'yi takabildiğin bir yer oluyor ve oradan da HDMI ile bilgisayarına bağlanıyor yani bir nevi dönüştürücü gibi bir şey.

Hocam Wi-Fi adaptörü için CD gerekiyor diye anladım mesajınızı? Sanırım CD içerisinde ürünün driverları var. Cihazın marka model bilgilerini ve işletim sistemi bilgilerinizi paylaşırsanız eğer Driver'ı söyleyebilirim size.

Doğru anlamışsınız hocam. UEFI BIOS, GT 740 ekran kartı, 8 GB RAM, Intel i5 4. nesil Windows 10 Pro.

Hocam TTNET ZyXEL modem değil mi? Siz internete bağlanmak için USB Wireless cihazı almadınız mı? Onun modeli nedir? Fotoğrafını atar mısınız mümkünse?
Haa pardon hocam yanlış anlamışım Ac1200 Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Ac1200 Mbps

Dosya Ekleri

• IMG_20220805_225113.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20220805_225104.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220805_225046.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 42
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…