CD ile format nasıl atılır?

Tabii ki 2 gün bilgisayarcıya götüreceğime 5 saat beklerim daha iyi + parça çalınma olayları da var.

Kardeşim bilgisayarcıya hiçbir şeyi yaptırmak için götürme zaten kendin yap her şeyini. Ama sana önerim USB bellek ile yap hemen 5 dakikada kurarsın. CD yavaş olduğu için öyle dedim.
İyi de Media Creation Tool ile indirdim ben 4.29 GB tuttu ISO. Sonra NTLite ile ISO'yu düzenledim 4.59 oldu. Korsandır o Windows 10 yüksek ihtimal söyleyeyim. 4.29 GB olarak 4.7'lik DVD'ye da yazdırabilirsin.

Windows 10 10 GB yer kaplamaz korsan bile olsa 5 GB Max. Kurulduktan sonra 15 GB olur sistem.
İyi de Media Creation Tool ile indirdim ben 4.29 GB tuttu ISO. Sonra NTLite ile ISO'yu düzenledim 4.59 oldu. Korsandır o Windows 10 yüksek ihtimal söyleyeyim. 4.29 GB olarak 4.7'lik DVD'ye da yazdırabilirsin.

Ayrıca ISO dosyası 8 GB dememiş CD 8 GB demiş.

Kardeşim bilgisayarcıya hiçbir şeyi yaptırmak için götürme zaten kendin yap her şeyini. Ama sana önerim USB bellek ile yap hemen 5 dakikada kurarsın. CD yavaş olduğu için öyle dedim.

Windows 10 10 GB yer kaplamaz korsan bile olsa 5 GB Max. Kurulduktan sonra 15 GB olur sistem.

Ayrıca ISO dosyası 8 GB dememiş CD 8 GB demiş.

Kardeş laptop flash bellekleri görmüyor malum bilgisayarcıya götüreceğiz yarın, Bir kaç araştırma yaptım DVD-R vermişler içindekileri silebilsem Windows 7 64Bit kuracağım ama olmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı