CD ile format nasıl atılır?

Tabii ki 2 gün bilgisayarcıya götüreceğime 5 saat beklerim daha iyi + parça çalınma olayları da var.

Kardeşim bilgisayarcıya hiçbir şeyi yaptırmak için götürme zaten kendin yap her şeyini. Ama sana önerim USB bellek ile yap hemen 5 dakikada kurarsın. CD yavaş olduğu için öyle dedim.
İyi de Media Creation Tool ile indirdim ben 4.29 GB tuttu ISO. Sonra NTLite ile ISO'yu düzenledim 4.59 oldu. Korsandır o Windows 10 yüksek ihtimal söyleyeyim. 4.29 GB olarak 4.7'lik DVD'ye da yazdırabilirsin.

Windows 10 10 GB yer kaplamaz korsan bile olsa 5 GB Max. Kurulduktan sonra 15 GB olur sistem.
İyi de Media Creation Tool ile indirdim ben 4.29 GB tuttu ISO. Sonra NTLite ile ISO'yu düzenledim 4.59 oldu. Korsandır o Windows 10 yüksek ihtimal söyleyeyim. 4.29 GB olarak 4.7'lik DVD'ye da yazdırabilirsin.

Ayrıca ISO dosyası 8 GB dememiş CD 8 GB demiş.

Kardeş laptop flash bellekleri görmüyor malum bilgisayarcıya götüreceğiz yarın, Bir kaç araştırma yaptım DVD-R vermişler içindekileri silebilsem Windows 7 64Bit kuracağım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…