T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #1 Merhaba, CD kabından CD çıkartamıyorum kırılacak gibi oluyor nasıl çıkarılır?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Ağustos 2022 #2 Tavuk sote dedi: Merhaba, CD kabından CD çıkartamıyorum kırılacak gibi oluyor nasıl çıkarılır? Genişletmek için tıkla... Ortasına bastır, kilit vardır.
Tavuk sote dedi: Merhaba, CD kabından CD çıkartamıyorum kırılacak gibi oluyor nasıl çıkarılır? Genişletmek için tıkla... Ortasına bastır, kilit vardır.
T Tavuk sote Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #3 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Ortasına bastır, kilit vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam bastırıyorum ama olmuyor bu şeffaf plastik kap, kitap sayfası gibi 2 CD arka arkaya olanlardan.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Ortasına bastır, kilit vardır. Genişletmek için tıkla... Hocam bastırıyorum ama olmuyor bu şeffaf plastik kap, kitap sayfası gibi 2 CD arka arkaya olanlardan.