Teşekkürler.eTail, Humble Bundle, fanatical, Play Store, Green Man Gaming, gamebillet, hrk Game, gamersgate, kabasakalonline sanırım ilk aklıma gelenler.
Peki hiç aldınızmı normal oyunlardan indirimli bi şekilde oyun düzgün verildimi ye key le global keyin farkı neyeTail, Humble Bundle, fanatical, Play Store, Green Man Gaming, gamebillet, hrk Game, gamersgate, kabasakalonline sanırım ilk aklıma gelenler.
Teşekkürler.
Peki hiç aldınız mı normal oyunlardan indirimli bir şekilde oyun düzgün verildimi ye key le global keyin farkı ne
Genelde tr CD key görüyorum mantıklısı omu yaniAçıkçası ve Steam dolara geçtiğinden beri bu sitelerden alıyorum. 3-5 site daha var ancak işte olduğum için aklıma gelmiyor diğerlerinin isimleri. Kodları sorunsuz alabilirsiniz. Bazı sitelerde bazı keyler biraz gecikebiliyor ama sorun yaşamazsınız.
Bölgesel keylerde fark şu mesela RU/CIS kodunu TR bölgesinde aktif edemezsiniz eğer oyun kodunu ayarlarken bu bölgelere TR'yi eklemediyse. Global kod (birçok firma üşengeçlikten bunu yapıyor.) Ülke fark etmeksiniz her yerde aktif edebileceğiniz bir keydir.
Genelde TR CD key görüyorum mantıklısı omu yani
Teşekkürler cevaplar için hocamEvet TR kod, hesabınız Türkiye'de açılmış bir hesap ise mantıklı hamledir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.