Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Eylül 2020 #1 Windows 8.1 artık ücretsiz oldu deniliyor, format atacağım vakit benden CD Key ister mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2020
Çözüm Pratzkaa 30 Eylül 2020 Silinen üye dedi: Windows 8.1 artık ücretsiz oldu deniliyor, format atacağım vakit benden CD Key ister mi? Genişletmek için tıkla... Benden istedi, generic key kullanın. Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net
Silinen üye dedi: Windows 8.1 artık ücretsiz oldu deniliyor, format atacağım vakit benden CD Key ister mi? Genişletmek için tıkla... Benden istedi, generic key kullanın. Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #2 Ne zaman ücretsiz oldu? Format atarken Key istemez büyük ihtimalle. Kişiselleştirme ekranında isteyebilir onuda atlayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Ne zaman ücretsiz oldu? Format atarken Key istemez büyük ihtimalle. Kişiselleştirme ekranında isteyebilir onuda atlayabiliyorsunuz.
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #3 Silinen üye dedi: Windows 8.1 artık ücretsiz oldu deniliyor, format atacağım vakit benden CD Key ister mi? Genişletmek için tıkla... Benden istedi, generic key kullanın. Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net Artı 0 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: Windows 8.1 artık ücretsiz oldu deniliyor, format atacağım vakit benden CD Key ister mi? Genişletmek için tıkla... Benden istedi, generic key kullanın. Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.061 Çözümler 11 Yer Türkiye 30 Eylül 2020 #4 ISO dosyasını Rufus ile 8 GB boyutundaki belleğe yazdırıp format atabilirsin. Windows 8.1'i İndir Kurulumda generic keyi yazdıktan sonra lisanssız kullandım. Artı 0 Eksi
ISO dosyasını Rufus ile 8 GB boyutundaki belleğe yazdırıp format atabilirsin. Windows 8.1'i İndir Kurulumda generic keyi yazdıktan sonra lisanssız kullandım.
KS KS Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Eylül 2020 #5 Pratzkaa dedi: Benden istedi, generic Key kullanın. Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Her türlü istiyor mu bir de bu kodu kullansam geçerli olur mu? Artı 0 Eksi
Pratzkaa dedi: Benden istedi, generic Key kullanın. Windows 11 ,10 ve 8.1 kurmak için genel ürün anahtarları Generic keyler (Genel ürün anahtarları), Microsoft tarafından işletim sistemlerinin deneme amacı ile kurulmaları için sunulmuştur. www.sordum.net Genişletmek için tıkla... Her türlü istiyor mu bir de bu kodu kullansam geçerli olur mu?
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.083 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #6 Silinen üye dedi: Her türlü istiyor mu bir de bu kodu kullansam geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Benden kurulumda kod istedi. Kodum yok seçeneği de yoktu generic key ile kurulum yaptım, sıkıntı olmadı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Her türlü istiyor mu bir de bu kodu kullansam geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Benden kurulumda kod istedi. Kodum yok seçeneği de yoktu generic key ile kurulum yaptım, sıkıntı olmadı.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.061 Çözümler 11 Yer Türkiye 30 Eylül 2020 #7 Bu kodlar geçici lisans sağlar. Daha sonra senden lisans ister, istersen lisanssız kullanırsın. Artı 0 Eksi
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.267 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 2 Ekim 2020 #8 Windows 8.1 Key Girmeden Kurulum İndirdiğiniz ISO uzantılı dosyayı USB belleğe yazdıktan sonra USB belleğin içeriğini açın. Buradan ei.cfg dosyasını indirin. ei.cfg dosyasını Sources klasörüne atın. Bu sayede kurulumda lisans ekranını görmeyeceksiniz. [Channel] Retail [VL] 0 www.technopat.net Artı 0 Eksi
Windows 8.1 Key Girmeden Kurulum İndirdiğiniz ISO uzantılı dosyayı USB belleğe yazdıktan sonra USB belleğin içeriğini açın. Buradan ei.cfg dosyasını indirin. ei.cfg dosyasını Sources klasörüne atın. Bu sayede kurulumda lisans ekranını görmeyeceksiniz. [Channel] Retail [VL] 0 www.technopat.net