Eray 06 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #1 Selamlar, elimde bir CD var ama korumalı. Nasıl korumasını kaldırabilirim? Herhangi bir yazılım, program var mı? Teşekkürler.
Selamlar, elimde bir CD var ama korumalı. Nasıl korumasını kaldırabilirim? Herhangi bir yazılım, program var mı? Teşekkürler.
İntelli hayat Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 104 8 Ekim 2020 #2 Buna bir bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Buna bir bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Eray 06 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #3 İntelli hayat dedi: Buna bir bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim CD diyorum USB değil. Artı 0 Eksi
İntelli hayat dedi: Buna bir bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kardeşim CD diyorum USB değil.
İntelli hayat Picopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 104 9 Ekim 2020 #4 Eray 06 dedi: Kardeşim CD diyorum USB değil. Genişletmek için tıkla... Bunlar cdye hitap etmiyor mu? Özür dilerim. O zaman konuyu öne çıkarıp başka arkadaşlardan yardım alabilirsiniz. Benim ortadan kaybolma vaktim Artı 0 Eksi
Eray 06 dedi: Kardeşim CD diyorum USB değil. Genişletmek için tıkla... Bunlar cdye hitap etmiyor mu? Özür dilerim. O zaman konuyu öne çıkarıp başka arkadaşlardan yardım alabilirsiniz. Benim ortadan kaybolma vaktim
KS KS Eray 06 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #5 İntelli hayat dedi: Bunlar cdye hitap etmiyor mu? Özür dilerim. O zaman konuyu öne çıkarıp başka arkadaşlardan yardım alabilirsiniz. Benim ortadan kaybolma vaktim Genişletmek için tıkla... CD'ye hitap etmiyor Artı 0 Eksi
İntelli hayat dedi: Bunlar cdye hitap etmiyor mu? Özür dilerim. O zaman konuyu öne çıkarıp başka arkadaşlardan yardım alabilirsiniz. Benim ortadan kaybolma vaktim Genişletmek için tıkla... CD'ye hitap etmiyor