EmirK42 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar ben yarın ETS 2 almaya gideceğim ama bir şeye kafam takıldı. CD kutusunun içinde CD key var mıdır? Ben TruckersMP ile oynamak istiyorum da. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Arkadaşlar ben yarın ETS 2 almaya gideceğim ama bir şeye kafam takıldı. CD kutusunun içinde CD key var mıdır? Ben TruckersMP ile oynamak istiyorum da. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.557 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 Oyunu neden sadece 10 TL'ye dijital olarak almıyorsunuz? Kutu içinse, bence oynamayın. Sadece koleksiyonluk için alın.
Oyunu neden sadece 10 TL'ye dijital olarak almıyorsunuz? Kutu içinse, bence oynamayın. Sadece koleksiyonluk için alın.
EmirK42 Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 arasyuksel dedi: Oyunu neden sadece 10 TL'ye dijital olarak almıyorsunuz? Kutu içinse, bence oynamayın. Sadece koleksiyonluk için alın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben elden alacağım dijital olarak alma imkanım yok
arasyuksel dedi: Oyunu neden sadece 10 TL'ye dijital olarak almıyorsunuz? Kutu içinse, bence oynamayın. Sadece koleksiyonluk için alın. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben elden alacağım dijital olarak alma imkanım yok