CD okuyucusu çalışmayan PS1 ile ne yapılır?

Burak Karataş

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5 12400f 2.50 GHz Asus Dual Radeon RX 6600 8 GB DDR6 128 Bit Team T-Force 16GB(2x8) Vulcan TUF Gaming Alliance 3200mhz CL16 DDR4 Ram GoodRam 512GB PX500 NVMe 2000MB 1600MB M.2 SSD DeepCool CC560 V2 700W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower
Meslek
Beyaz eşya
Herkese merhaba, elimde CD okuyucusu çalışmayan PS1 var okuyucu hariç her şeyi çalışıyor konsolun anakartı ile bir şeyler yapılabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Söküp parçalrına bakabilirsin

Anakartla birsey yapamazsin,bence söküp cd okuyucusunu tamir et,mesela cd okuyucusunu gözünü kulak çubuğuyla ucuna kolonya dök temizle,belki düzelir,dedigim gibi anakartla sadece modcip yapabilirsin baskada birşey yapılmaz.

Hocam zaten CD okuyucunun üstündeki yuvarlak siyah aparat kırık CD yamuk dönüyor ve CD okuyucunun ayarı kaçtı yavaş döndürüyor almaya kalksam pahalı ben sadece elimdeki anakart la ne yapabilirim diye soruyordum yapılmıyor galiba.

Söküp parçalrına bakabilirsin.

Hocam söktüm zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…