Epey.com laptop özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun dizüstü bilgisayarı bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
Epey.com laptop özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun dizüstü bilgisayarı bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.
İnternetten alacağım. Oyun laptop bakıyorum henüz alma aşamasında değilim o yüzden fiyatı ne olursa olabilir sadece böyle bir modem var mı merak ediyorum.
Modem aldık zaten sana.
Gaming cihaz olarak bakıyorsan. DVD-WR olan cihazlara bakmanız pek mantıklı değil.
DVD sürücüsünün kapladığı yere artık, bir ek fan dağa koyuyorlar.
Gaming cihazlar çift fanlı oluyor.(olmalıda zaten)
Modem aldık zaten sana.
Gaming cihaz olarak bakıyorsan. DVD-wr olan cihazlara bakmanız pek mantıklı değil.
DVD sürücüsünün kapladığı yere artık, bir ek fan dağa koyuyorlar.
Gaming cihazlar çift fanlı oluyor.(olmalıda zaten)
İnternetten alacağım. Oyun laptop bakıyorum henüz alma aşamasında değilim o yüzden fiyatı ne olursa olabilir sadece böyle bir modem var mı merak ediyorum.
Açıksası söylemek gerekitse bulamazsanız ama şöyle yollarda var ekstra takılabilir cd okuyucular var illaki cd okuyucu istiyosanız usb ile bağlanabilen cd okuyucular var yani.