körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2021 #11 zenginADAM58 dedi: Keşke oyunun 7 yıl önce çıktığı ilk fragmandan itibaren yapıma başlasalardı çok daha güzel bir oyun olurdu. Genişletmek için tıkla... Witcher 3'ü göremezdik bile. Artık akılları başlarına gelse ve Cyberpunk'ı toplamaya başlasalar iyi olur. Ha ama ben oynamam yeniden. Orası ayrı.
zenginADAM58 dedi: Keşke oyunun 7 yıl önce çıktığı ilk fragmandan itibaren yapıma başlasalardı çok daha güzel bir oyun olurdu. Genişletmek için tıkla... Witcher 3'ü göremezdik bile. Artık akılları başlarına gelse ve Cyberpunk'ı toplamaya başlasalar iyi olur. Ha ama ben oynamam yeniden. Orası ayrı.
zenginADAM58 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 226 Daha fazla Sistem Özellikleri İ312100f SPARKLE ARC A750 LEXAR 16 GB 3200 MHZ RAM LEXAR 500 GB M2 SSD FSP HYDRO 550W 80+ GOLD LOGİTECH G213 STEELSERİES ARCTİS 5 RAZER BASİLİSK X HYPERSPEED Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2021 #12 körbiginar dedi: Witcher 3'ü göremezdik bile. Artık akılları başlarına gelse ve Cyberpunk'ı toplamaya başlasalar iyi olur. Ha ama ben oynamam yeniden. Orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Aynı anda 1 oyun yaparken başka bir oyunu tanıtmak gerçekten çok saçma.
körbiginar dedi: Witcher 3'ü göremezdik bile. Artık akılları başlarına gelse ve Cyberpunk'ı toplamaya başlasalar iyi olur. Ha ama ben oynamam yeniden. Orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Aynı anda 1 oyun yaparken başka bir oyunu tanıtmak gerçekten çok saçma.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 10 Şubat 2021 #13 GTA 6 ugrasmaya güçleri yeter mi acaba? Bulmuşlar gariban firmayı