CD PROJEKT RED oyunlarında indirimler

agaparator

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
-
İndirimdeki oyunlardan bazıları:
  • The Witcher 3: Wild Hunt GOTY Edition -- 14,99 TL.

• The Witcher 3: Wild Hunt -- 11,99 TL.
  • The Witcher 2: Assassin's of kings enhanced Edition -- 4,65 TL​
  • The Witcher: Enhanced Edition director's cut -- 2,70 TL.
  • Cyberpunk 2077 -- 166,83 TL.
  • Thronebreaker: The Witcher tales -- 46,79 TL.

Cyberpunk almayı düşünenler artık alabilir, son 1.3 güncellemesinden sonra büyük bir ölçüde sorunlar giderilmiş. (Son güncellemeden sonra oyuna tekrar başlayıp yaklaşık 25 saat daha oynadım ve halen oynamakta olup bir sorunla karşılaşmadım.)

Ekleme: Bazı sahnelerde ve oynayışlarda optimizasyon sorunu ve küçük hatalar henüz giderilmiş değil elbet, bir takım farkedilmeyecek kadar sorunlar (Örn: Judy koltuktan kalkarken henüz oturur halde kalkması gibi.) var ama bu demektir ki oyun henüz alınmaz veya oynanmaz değil. Hazır bu düşük fiyattayken alın derim.

Son düzenleme:
FPS artışı olmuş mu hiç son güncellemeden sonra?
Sinematik sahnelerin birçoğu haricinde, oynayış açısından gözle görülür bir artış var.

Ekleme: Daha spesifik anlatmak istersek; sinematik sahnelerde 70-80 FPS civarındayken ekranı oynattığınızda farkedilmeyecek kadar hafif bi' kasma meydana geliyor, henüz o kısımlarda optimizasyon sorunu giderilmemiş tamamen. O sahnelerden geçtiğinizde ve oynamaya başladığınızda düzeliyor.

Witcher 3 GOTY almıştım, gerçekten sevdim. Düşük FPS değerleri olsa bile kesinlikle oynamaya değecek bir oyun bence. Şimdiden şu kadar oynadım bile:
Yaklaşık 20 saati boştur ama yeni sistemde en çok oynadığım oyun olması gerçeğini değiştirmiyor. AoE 2 DE, CS:GO ve L4D2 önceden beridir oynadığım oyunlar zaten. Warband'ı çok seven birisi olarak Bannerlord da almıştım, onu da yaklaşık 20 saat oynamışım. Açıkçası şu anlık oynadığım süre boyunca Witcher 3'ü daha çok sevdim, daha çok zevk aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…