R raadadam Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 1 24 Şubat 2014 #1 Cd rom'um dönmüyor arkadaşlar. CD'yi takıyorum biraz hareket ediyor duruyor. Sürekli bu şekilde devam ediyor. Ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2014
Cd rom'um dönmüyor arkadaşlar. CD'yi takıyorum biraz hareket ediyor duruyor. Sürekli bu şekilde devam ediyor. Ne yapmalıyım ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Mart 2014 #2 CD-ROM'un motoru bozulmuş olabilir. CD-ROM'lar zaten artık piyasada kalmadı ve DVD-ROM'lar da çok ucuz. Hatta DVD-RW'lar bile çok uygun fiyata satılmakta. Lg GH24NSB0 24x DVD±RW Sata Kutusuz Siyah - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
CD-ROM'un motoru bozulmuş olabilir. CD-ROM'lar zaten artık piyasada kalmadı ve DVD-ROM'lar da çok ucuz. Hatta DVD-RW'lar bile çok uygun fiyata satılmakta. Lg GH24NSB0 24x DVD±RW Sata Kutusuz Siyah - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş