Cd-Rom DVD Sürücüsü

Daha fazla  
Artık nedense sistem toplamada dvd sürücüsü koyulmuyo kimisi devri kapandı diyo.Devri kapanmış olamaz çünkü hala her yerde dvd oyun film satılıyo bunları sürücü olmadan pcye atamayız.Asıl sorum artık kasalarda kendiliğindenmi oluyo :D bi yardım edin

Gereksiz gibi duruyor. Her şeyi zaten USB ile iso halini yazdırabiliriz. Gerekli olursa sonradan alınabilir. DVD yerine BluRay olabilir. Depolama amaçlı kullanmak için kapasitesi büyük kullanılabilir.

Artık gereksiz gibi dursa da Türkiye şartlarında hala gideri var diyebiliriz. Çünkü çoğu insan hala 8 Mbps internet kullanıyor ben 16'ya yeni geçtim. Ve Türkiye internet hızı ortalaması 5 Mbps düşünün artık. Biz baş kaldırmadığımız için sağlayıcılar da aldırış etmiyor altyapıya. 50 GB AKK bir oyunla bitiyor artık. Bu ay Youtube ve Facebook haricinde pek bi' sitede dolaşmasam da Kasım'ın 7'sinden bugüne 20 GB gitmiş şaka gibi. Yani 50 Mbps veya üzeri hızlara çıkıp AKK 200 GB üzerinde olursa bak o zaman dönüp arkasını bakan olmaz.

Son düzenleme:
Artık yeni yöntemler geliştiriyoruz. Oyunun yarısını ben indiriyorum sonra alıp arkadaşa veriyorum o da kontrol ettirip kalanını indiriyor. Yapacak bir şey yok yani başka. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı