B Bora Bozdoğan Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 33 1 Haziran 2020 #1 Ben INTEL I7 9700F-ASUS DUAL RTX2070-8G EVO-PRIME B365M-K-WD 500GB-KINGSTON 16GB RAM - Vatan Bilgisayar aldım, bu akşam gelecek. Sorun şu, ben GTA 5'i 4 yıl önce CD ile aldım ama bu bilgisayarda CD-ROM yoktur diye düşünüyorum. Nasıl yükleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2020
Ben INTEL I7 9700F-ASUS DUAL RTX2070-8G EVO-PRIME B365M-K-WD 500GB-KINGSTON 16GB RAM - Vatan Bilgisayar aldım, bu akşam gelecek. Sorun şu, ben GTA 5'i 4 yıl önce CD ile aldım ama bu bilgisayarda CD-ROM yoktur diye düşünüyorum. Nasıl yükleyebilirim?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 1 Haziran 2020 #2 Ayrıca bir harici CD-ROM satın alabilir, ya da birisinin bilgisayarından USB üzerinden aktarımla alabilirsiniz.
Ayrıca bir harici CD-ROM satın alabilir, ya da birisinin bilgisayarından USB üzerinden aktarımla alabilirsiniz.
J Jorquen Megapat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 264 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #3 Ayrıca DVD reader alabilirsin büyük ihtimal seninki de CD değil DVD'dir.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #4 Harici cd rom kullanabilirsin.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Haziran 2020 #5 Üzerinde ürün anahtarı varsa Rockstar Games hesabı açıp ona lisanslayarak indirebileceğini düşünüyorum.
Üzerinde ürün anahtarı varsa Rockstar Games hesabı açıp ona lisanslayarak indirebileceğini düşünüyorum.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 1 Haziran 2020 #6 Alternatif olarak aynı ağ üzerinden başka bir bilgisayarın DVD okuyucusunu kullanıp bu işi yapabilirsin.
Alternatif olarak aynı ağ üzerinden başka bir bilgisayarın DVD okuyucusunu kullanıp bu işi yapabilirsin.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 1 Haziran 2020 #7 CD-ROM çok eski bir isim. Artık DVD-RW var. Ayrıca sata girişleri illa vardır. Zaten DVD-RW'in kabloları SATA'ya takılıyor. Yani o CD'yi okutman için DVD-RW alman gerek. Öyle düşün yani.
CD-ROM çok eski bir isim. Artık DVD-RW var. Ayrıca sata girişleri illa vardır. Zaten DVD-RW'in kabloları SATA'ya takılıyor. Yani o CD'yi okutman için DVD-RW alman gerek. Öyle düşün yani.
TheFafu Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 453 Çözümler 6 Yer İstanbul - Denizli 1 Haziran 2020 #8 Kutu içerisinden çıkan not defterinin arka yüzünde ürün anahtarı olacaktı onu Rockstar Social üzerinden aktif ederek oyunu indirebilirsin.
Kutu içerisinden çıkan not defterinin arka yüzünde ürün anahtarı olacaktı onu Rockstar Social üzerinden aktif ederek oyunu indirebilirsin.
Mahmut1246 Centipat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 372 Çözümler 4 1 Haziran 2020 #9 İkinci el bir laptop ya da masaüstü bir dvd rom al sonra ona kutu al ve içine tak. Piyasada sıfırları çok pahalı çünkü.
İkinci el bir laptop ya da masaüstü bir dvd rom al sonra ona kutu al ve içine tak. Piyasada sıfırları çok pahalı çünkü.
B Bora Bozdoğan Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 33 1 Haziran 2020 #10 Peki gta 5 e girebildiğim laptoptan aktivasyon koduna ulaşabiliyormuyum? Bu arada tamam sorunu çözdüm rockstar game launcheri indirip hesabımı girince oldu teşekkürler. Son düzenleme: 2 Haziran 2020
Peki gta 5 e girebildiğim laptoptan aktivasyon koduna ulaşabiliyormuyum? Bu arada tamam sorunu çözdüm rockstar game launcheri indirip hesabımı girince oldu teşekkürler.