S syunusemre Centipat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 65 28 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar şimdi benim HDD bozuldu. Yerine 120 GB SSD taktıracağım ve taktırdıktan sonra DVD yerini söküp aparatı ile HDD taksam ve işletim sistemi SSD olacak. Benim HDD bir şey yapmama gerek var mı, HDD sıfır olacak direkt kullanabilir miyim?
Arkadaşlar şimdi benim HDD bozuldu. Yerine 120 GB SSD taktıracağım ve taktırdıktan sonra DVD yerini söküp aparatı ile HDD taksam ve işletim sistemi SSD olacak. Benim HDD bir şey yapmama gerek var mı, HDD sıfır olacak direkt kullanabilir miyim?
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 28 Eylül 2020 #2 Direkt kullanabilirsiniz. Eğer kullanamazsanız yeni konu açıp disk yönetiminden ekran görüntüsü atarsanız yardımcı oluruz.
Direkt kullanabilirsiniz. Eğer kullanamazsanız yeni konu açıp disk yönetiminden ekran görüntüsü atarsanız yardımcı oluruz.
S syunusemre Centipat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 65 28 Eylül 2020 #3 349398 dedi: Direkt kullanabilirsiniz. Eğer kullanamazsanız yeni konu açıp disk yönetiminden ekran görüntüsü atarsanız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
349398 dedi: Direkt kullanabilirsiniz. Eğer kullanamazsanız yeni konu açıp disk yönetiminden ekran görüntüsü atarsanız yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.