Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 21 Eylül 2020 #1 Soruda dediğim gibi eski CD'leri CD giriş yeri olmayan bilgisayarda nasıl açabilirim? Dönüştürücü gibi bir alet var mıdır?
Soruda dediğim gibi eski CD'leri CD giriş yeri olmayan bilgisayarda nasıl açabilirim? Dönüştürücü gibi bir alet var mıdır?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 21 Eylül 2020 #2 CD okuyucu alabilirsiniz. USB ile bağlananlardan. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 21 Eylül 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: CD okuyucu alabilirsiniz. USB ile bağlananlardan. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları nerede bulabilirim. Cevap için teşekkürler bu arada. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: CD okuyucu alabilirsiniz. USB ile bağlananlardan. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları nerede bulabilirim. Cevap için teşekkürler bu arada.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.559 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Eylül 2020 #4 Harici DVD okuyucusu almanız lazım. Zamanında ASUS'un bir ürününü almıştım hala taş gibi çalışıyor. En Ucuz ve İndirimli CD/DVD Yazıcı Modelleri En ucuz CD/DVD Yazıcı , Optik Sürücü markaları LG, Samsung'u, en uygun fiyatlarla hepsiburada.com'dan satın alabilirsiniz. www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi
Harici DVD okuyucusu almanız lazım. Zamanında ASUS'un bir ürününü almıştım hala taş gibi çalışıyor. En Ucuz ve İndirimli CD/DVD Yazıcı Modelleri En ucuz CD/DVD Yazıcı , Optik Sürücü markaları LG, Samsung'u, en uygun fiyatlarla hepsiburada.com'dan satın alabilirsiniz. www.hepsiburada.com
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 21 Eylül 2020 #5 Mehmet Yay dedi: Hocam bunları nerede bulabilirim. Cevap için teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Google'a yazarsan milyon tane ürün çıkacaktır karşına Uzun süredir ihtiyaç duymuyorum dolayısıyla ürün öneremem. Artı 0 Eksi
Mehmet Yay dedi: Hocam bunları nerede bulabilirim. Cevap için teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla... Google'a yazarsan milyon tane ürün çıkacaktır karşına Uzun süredir ihtiyaç duymuyorum dolayısıyla ürün öneremem.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 21 Eylül 2020 #6 Bu tür cihazdan alman lazım. Asus ZenDrive U7M 1000 Yıl M-Disc, USB 2.0 destekli Harici Fiyatı Asus ZenDrive U7M 1000 Yıl M-Disc, USB 2.0 destekli Harici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Artı 0 Eksi
Bu tür cihazdan alman lazım. Asus ZenDrive U7M 1000 Yıl M-Disc, USB 2.0 destekli Harici Fiyatı Asus ZenDrive U7M 1000 Yıl M-Disc, USB 2.0 destekli Harici en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com