E Emre sagiroglu Hectopat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2016 #1 Arkadaslar tam da yukarida belirttigim gibi konu. Sistem topladim ve siparis ettim ama CD ROM almadim. PC free dos gelecek ben bu PC'ye CD ROM olmadan windows yukleyebilir miyim? Orn. USB ile. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2016
Arkadaslar tam da yukarida belirttigim gibi konu. Sistem topladim ve siparis ettim ama CD ROM almadim. PC free dos gelecek ben bu PC'ye CD ROM olmadan windows yukleyebilir miyim? Orn. USB ile.
MrMimir Hectopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2016 #2 Yükleyebilirsin tabi ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Bu video sana yardımcı olacaktır.)
Yükleyebilirsin tabi ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Bu video sana yardımcı olacaktır.)
Kemal Erdoğan Megapat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 202 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ETA Bilgisayar - Eğitim\Servis 13 Temmuz 2016 #3 Recep reyizin bir videosu vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videoyu izleyerek yapmıştım. CD-rom vardı ama boş CD yoktu. Hem CD mi kaldı artık?
Recep reyizin bir videosu vardı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu videoyu izleyerek yapmıştım. CD-rom vardı ama boş CD yoktu. Hem CD mi kaldı artık?
DiCapri0 Hectopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2016 #4 Yükleyebilirsin hatta format atarken bile USB kullanabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2016