B bert52 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Laptopa bugün 240 GB SSD taktırdım HDD'ye ek olarak ve sistemi oraya kurdum tabii ki. SATA 2-3 CD-ROM yerine takılırsa performans sorunu oluşturur mu?
Laptopa bugün 240 GB SSD taktırdım HDD'ye ek olarak ve sistemi oraya kurdum tabii ki. SATA 2-3 CD-ROM yerine takılırsa performans sorunu oluşturur mu?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 12 Şubat 2022 #2 bert52 dedi: Laptopa bugün 240 GB SSD taktırdım HDD'ye ek olarak ve sistemi oraya kurdum Genişletmek için tıkla... HDD'yi CD yerine takıp, HDD yerine de SSD takın derim. Normalde sorun olmaz ama portların önceliği vs yüzünden düşük ihtimal de olsa hata alabilirsiniz.
bert52 dedi: Laptopa bugün 240 GB SSD taktırdım HDD'ye ek olarak ve sistemi oraya kurdum Genişletmek için tıkla... HDD'yi CD yerine takıp, HDD yerine de SSD takın derim. Normalde sorun olmaz ama portların önceliği vs yüzünden düşük ihtimal de olsa hata alabilirsiniz.
Mestan Han Ergenekon Megapat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 974 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Uzmanı 12 Şubat 2022 #3 Teccno dedi: HDD'yi CD yerine takıp, HDD yerine de SSD takın derim. Genişletmek için tıkla... Aklın yolu her zaman aynı yere çıkar.
Teccno dedi: HDD'yi CD yerine takıp, HDD yerine de SSD takın derim. Genişletmek için tıkla... Aklın yolu her zaman aynı yere çıkar.