yusufardac Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 232 Yer Karabük 28 Mart 2023 #1 Evet, biraz tuhaf ancak laptopumun CD-ROM yerini USB bellek dönüştürücü vb şeyler koyabileceğim bir şey olarak kullanabileceğim. Bir alet tarzı bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2023
Evet, biraz tuhaf ancak laptopumun CD-ROM yerini USB bellek dönüştürücü vb şeyler koyabileceğim bir şey olarak kullanabileceğim. Bir alet tarzı bir şey var mı?
2 276324 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Mart 2023 #2 Alışveriş sitelerinde arasana bilgisayar kasa çekmecesi diye. Bulursun illaki bir şey.
yusufardac Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 232 Yer Karabük 28 Mart 2023 #3 276324 dedi: Alışveriş sitelerinde arasana bilgisayar kasa çekmecesi diye. Bulursun illaki bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet bazı yerlerde buldum lakin hepsi masaüstü bilgisayarlar için mevcut dizüstü bilgisayar için bulamadım.
276324 dedi: Alışveriş sitelerinde arasana bilgisayar kasa çekmecesi diye. Bulursun illaki bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet bazı yerlerde buldum lakin hepsi masaüstü bilgisayarlar için mevcut dizüstü bilgisayar için bulamadım.
2 276324 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Mart 2023 #4 yusufardac dedi: Evet bazı yerlerde buldum lakin hepsi masaüstü bilgisayarlar için mevcut dizüstü bilgisayar için bulamadım. Genişletmek için tıkla... He pardon ben laptop kısmını atlamışım. Direkt bilgisayar kasası olarak düşündüm.
yusufardac dedi: Evet bazı yerlerde buldum lakin hepsi masaüstü bilgisayarlar için mevcut dizüstü bilgisayar için bulamadım. Genişletmek için tıkla... He pardon ben laptop kısmını atlamışım. Direkt bilgisayar kasası olarak düşündüm.