Çözüldü CD ve DVD olmadan PS2 nasıl kırılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ruzgar3535

Picopat
Daha fazla  
Merhaba bende PS2 var ama Memory Card falan yok ve çok eski, ben PS2'ye oyun almak istiyorum ama her yerde sadece cipli cihazlar için yapılan oyunlar var ve benim PS2'de çip yok ve bazı kişiler fmcb kurulu Memory Card alırsam yapabilecegimi söylüyorlar ama emin değilim ve boşa para vermek istemiyorum ve DVD ve CD de kullanamam yani DVD olmadan PS2 nasıl kırılır?
Not: PS 2 hakkında bir bilgim yok.

Çözüm
Eğer FMCB kurulu bir Memory Card alırsan, DVD/CD’ye hiç ihtiyaç olmadan PS2 oyunlarını açabilirsin.

• Cihazında çip olmasına gerek yok.
  • Tek ihtiyacın:
    • FMCB yüklü Memory Card
    • Bir USB bellek (içine oyunları atıp takacaksın)
Eğer FMCB kurulu bir Memory Card alırsan, DVD/CD’ye hiç ihtiyaç olmadan PS2 oyunlarını açabilirsin.

• Tek ihtiyacın:
    • FMCB yüklü Memory Card

Çözüm
Eğer fmcb kurulu bir Memory Card alırsan, DVD/CD’ye hiç ihtiyaç olmadan PS2 oyunlarını açabilirsin.

• Tek ihtiyacın:
    • Fmcb yüklü Memory Card.

Ama çoğu oyun sadece cipli cihazlar için diyor yani bu aletlere sahip olursam o oyunlari da oynayabilir miyim hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer FMCB kurulu Memory Card alırsan, internetten indirilen PS2 oyunlarını (ISO dosyası) USB belleğe atıp açabilirsin. Bu durumda “çipli cihaz için” denilen oyunlara ihtiyacın yok.

• Tek ihtiyacın:
    • FMCB yüklü Memory Card
Tamam da, PS2'de çip olmadığında FMCB vs. ya da korsan oyunları nasıl çalıştıracak ki? Ben mi yanlış düşünüyorum?

Tamam da, PS2'de çip olmadığında fmcb vs. ya da korsan oyunları nasıl çalıştıracak ki? Ben mi yanlış düşünüyorum?

Çoğu kişi fmcb ile kırıldığını söylemiş reis şimdi kim doğru söylüyor bilmiyoruz çoğunluk ne derse artik.

Eğer fmcb kurulu Memory Card alırsan, internetten indirilen PS2 oyunlarını (ISO dosyası) USB belleğe atıp açabilirsin. Bu durumda “çipli cihaz için” denilen oyunlara ihtiyacın yok.

Hocam dediklerinizi yapmaya 1 hafta kaldı yani bunlar doğru değil mi yani alınca boşa almış olmayım yani yanlış anlamayın güvenmediği neden değil emin olmak için sordum çünkü çoğu kişi aynı düşüncede degilde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı