Mosleman Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 119 27 Şubat 2020 #1 İyi günler. Daha önce hiç format atmamıştım. USB ile atıldığını gördüm fakat USB Flash'ım şimdilik yok. Acaba ayarlardan veya alternatif yolla Windows'u formatlayabilir miyim? (Windows 10 Pro orijinal olarak kullanıyorum) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2020
İyi günler. Daha önce hiç format atmamıştım. USB ile atıldığını gördüm fakat USB Flash'ım şimdilik yok. Acaba ayarlardan veya alternatif yolla Windows'u formatlayabilir miyim? (Windows 10 Pro orijinal olarak kullanıyorum) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 27 Şubat 2020 #2 Windows'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
PropHeTe Kilopat Katılım 4 Temmuz 2011 Mesajlar 301 Çözümler 1 Yer Hiçlik yolcusu 21.422648, 39.826197 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kul 27 Şubat 2020 #3 SideWinder dedi: Windows'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet bu bir çözüm ama çok uzun sürüyor, setup üzerinden de kurulum yapılabilir ama en hızlısı USB üzerinden atılandır. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2020
SideWinder dedi: Windows'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet bu bir çözüm ama çok uzun sürüyor, setup üzerinden de kurulum yapılabilir ama en hızlısı USB üzerinden atılandır.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 27 Şubat 2020 #4 PropHeTe dedi: Evet bu bir çözüm ama çok uzun sürüyor, setup üzerinden de kurulum yapılabilir ama en hızlısı USB üzerinden atılandır. Genişletmek için tıkla... USB'si ve CD'si yok. Bu duruma uygun bir çözüm istiyor? USB olmadan USB ile nasıl format atacak?
PropHeTe dedi: Evet bu bir çözüm ama çok uzun sürüyor, setup üzerinden de kurulum yapılabilir ama en hızlısı USB üzerinden atılandır. Genişletmek için tıkla... USB'si ve CD'si yok. Bu duruma uygun bir çözüm istiyor? USB olmadan USB ile nasıl format atacak?
PropHeTe Kilopat Katılım 4 Temmuz 2011 Mesajlar 301 Çözümler 1 Yer Hiçlik yolcusu 21.422648, 39.826197 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kul 27 Şubat 2020 #5 SideWinder dedi: USB'si ve CD'si yok. Bu duruma uygun bir çözüm istiyor? USB olmadan USB ile nasıl format atacak? Genişletmek için tıkla... Biliyorum modum ama en hızlısı açısından yazdım, yoksa sizin dediğiniz doğrudur.
SideWinder dedi: USB'si ve CD'si yok. Bu duruma uygun bir çözüm istiyor? USB olmadan USB ile nasıl format atacak? Genişletmek için tıkla... Biliyorum modum ama en hızlısı açısından yazdım, yoksa sizin dediğiniz doğrudur.
deepin-terminal Hectopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Yer /root Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2020 #6 Hard Disk'ten ISO dosyasını klasöre çıkartıp setup.exe programını açınız. (Modifiyeli ISO'larda setup.exe dosyasını bulamayabilirsiniz.)
Hard Disk'ten ISO dosyasını klasöre çıkartıp setup.exe programını açınız. (Modifiyeli ISO'larda setup.exe dosyasını bulamayabilirsiniz.)
Mosleman Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 119 27 Şubat 2020 #7 SideWinder dedi: Windows'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sıfırlama da format gibidir değilmi bir eksi yanı yoktur? ayrıca sizden ricam nasıl yapacağımı adım adım söylermisiniz bilmiyorum nasıl yapacağımı deepin-terminal dedi: Hard Disk'ten ISO dosyasını klasöre çıkartıp setup.exe programını açınız. (Modifiyeli ISO'larda setup.exe dosyasını bulamayabilirsiniz.) Genişletmek için tıkla... bunu tam olarak anlamadım biraz detaylandırırmısın
SideWinder dedi: Windows'u sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sıfırlama da format gibidir değilmi bir eksi yanı yoktur? ayrıca sizden ricam nasıl yapacağımı adım adım söylermisiniz bilmiyorum nasıl yapacağımı deepin-terminal dedi: Hard Disk'ten ISO dosyasını klasöre çıkartıp setup.exe programını açınız. (Modifiyeli ISO'larda setup.exe dosyasını bulamayabilirsiniz.) Genişletmek için tıkla... bunu tam olarak anlamadım biraz detaylandırırmısın
GUNERE$ Megapat Katılım 19 Şubat 2012 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #8 Legacy boot kullanırken BCD edit ile windows iso kurulumu başlangıç olarak seçilebilir. Ama uefi de zor.
Legacy boot kullanırken BCD edit ile windows iso kurulumu başlangıç olarak seçilebilir. Ama uefi de zor.