S SoullessXR Centipat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #1 Selamlar, eski laptopumda 128 GB SSD var. Bunun yanına ekstra olarak 500 GB HDD taktıracağım. HDD bende var fakat Caddy yok. Bilgisayarcı ortalama ne kadar fiyat çeker?
Selamlar, eski laptopumda 128 GB SSD var. Bunun yanına ekstra olarak 500 GB HDD taktıracağım. HDD bende var fakat Caddy yok. Bilgisayarcı ortalama ne kadar fiyat çeker?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Mart 2022 #2 İnternette videoları var ve satışı da 40TL bir şey kendin alıp yapabilirsin diye düşünüyorum.
S SoullessXR Centipat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #3 ReznooW dedi: İnternette videoları var ve satışı da 40TL bir şey kendin alıp yapabilirsin diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ölçümünü nasıl yapabilirim onu bilmiyorum.
ReznooW dedi: İnternette videoları var ve satışı da 40TL bir şey kendin alıp yapabilirsin diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ölçümünü nasıl yapabilirim onu bilmiyorum.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Mart 2022 #4 SoullessXR dedi: Ölçümünü nasıl yapabilirim onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O HDD kutuları universal diye biliyorum mevcut CD-ROM'u çıkartıp o kutuyu takıyorsunuz o kadar.
SoullessXR dedi: Ölçümünü nasıl yapabilirim onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... O HDD kutuları universal diye biliyorum mevcut CD-ROM'u çıkartıp o kutuyu takıyorsunuz o kadar.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 28 Mart 2022 #5 ReznooW dedi: O HDD kutuları universal diye biliyorum mevcut CD-ROM'u çıkartıp o kutuyu takıyorsunuz o kadar. Genişletmek için tıkla... 9,5, 12,7'likleri var. SoullessXR dedi: ölçümünü nasıl yapabilirim onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... CD kısmında slim mi değil mi yazar.
ReznooW dedi: O HDD kutuları universal diye biliyorum mevcut CD-ROM'u çıkartıp o kutuyu takıyorsunuz o kadar. Genişletmek için tıkla... 9,5, 12,7'likleri var. SoullessXR dedi: ölçümünü nasıl yapabilirim onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... CD kısmında slim mi değil mi yazar.