Çözüldü CDDA formatında CD nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Axee

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arabaya CD doldurmak istiyorum fakat normal CD kabul etmiyor sanırım aşağıdaki amblem var oynatıcının üzerinde.

Sorum şu ben bu CD'yi nereden bulurum Amazon'da falan satılıyor ama 10 dolar 20 dolar arası fiyat var Türkiye'de artık bu CD'ler yok mu?

Çözüm
Normal CD alacaksın ama Neor'dan falan müzik diski olarak yazacaksın, MP3 yazarsan direkt çalıştırmıyor bazı oynatıcılar.
CDDA müzik CD formatıdır. Bunun için özel bir CD'ye gerek yoktur. Normal bir CD alıp içine genelde 10-12 adet parça yazdığınızda CDDA olur. Tabi yazma işlemi esnasında bunu özellikle Audio CD diye seçmeniz gerek. Yoksa içine MP3 atılmış CD gibi olur.

Normal CD alacaksın ama Neor'dan falan müzik diski olarak yazacaksın, MP3 yazarsan direkt çalıştırmıyor bazı oynatıcılar.

Bunu zaten o şekil doldutturdum Audio CD olarak ve 16X şeklinde. Sonuç olarak CD'yi taktığımda sanki oynatıcı sürekli bir CD algılamaya çalışıyor gibi bir ses geliyor ve çalmıyor. Belirteyim CD çalar çalışıyor ve bende bu CD'lerden yaklaşık 100 tane falan var ama hepsi dolu ve 16-17 yıllıklar hepsinin üzerinde bu amblem var benim doldutturduğum CD de ise böyle bir amblem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…