CD'den bilgisayara oyun dosyası atamıyorum

Temizlemek derken kolonayaylamı.

CD arkasının fotoğrafını atabilirsen çiziklere göre daha farklı önerilerde bulunabiliriz.

Kolonya ile CD'nin arkasını yumuşak bir bezle dikey olarak sil. Asla yuvarlayarak silme. Yukarı aşağı, sağ sol olur ama CD yuvarlak diye yuvarlayarak silme.

@Rona 'nın verdiği chip dergisi haberindeki diş macunuyla doldurma, bal mumu ile doldurmanın işe yaradığını hatırlamıyorum. 60W sıcak ampulle de çizikleri yumuşatacak el ve göz hassasiyetin olsa bile, daha önce yapmadıysan önermem. Düzlüğü bir kere bozulursa, CD/DVD-ROM'un kalibrasyonunu veya kendisini bozabilir yalpalayarak.

Kuruduktan sonra dosyaları sisteme atmaya çalışma, onun yerine ISO v.b bir imaj dosyası olarak al, başına bir şey gelmez.

1 Cd, 700 Mb ise, imaj dosyası alırsak, 700 000 Kb, eder, saniyede 10kb sabit hızla 70 000 saniye, bu da 19.4 saat eder, sistem dalgalanmalarını da hesaba katarsak 24 saat sistemini açık bırakırsan wetransfer/yandex disk/google drive v.b şekilde paylaşabilirsin. Paylaşmak güzeldir. kolay gelsin.

Teşekkürler.

Sen PES 2013 2022-2023 Türkçe yama paylaşabilir misin?

Son düzenleme:
Kaliteli bir CD değilse bence asla o dosyaları okuyamaz zamanında yüzlerce CD'yi çöpe attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…