CD'den format işlemi başlamıyor

AnderJRX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarıma CD taktım BIOS'tan CD'yi en üste getirdim ancak format atılmıyor. USB'den yapmayı denedim UEFI olması lazım diyor. Format atmıyor. Onu da Rufus'tan UEFI olarak yaparsam USB'den format atabilir miyim? Bu arada CD'yi normalde taktığımız an formata geçiyor diye biliyordum ama benim sistemde olmadı.

IMG_20191120_114648_1.jpg
PhotoPictureResizer_191120_115304124_crop_3120x4160.jpg
PhotoPictureResizer_191120_115331834_crop_3120x4160.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarıma CD taktım BIOS'tan CD'yi en üste getirdim ancak format atılmıyor. USB'den yapmayı denedim UEFI olması lazım diyor. Format atmıyor. Onu da Rufus'tan UEFI olarak yaparsam USB'den format atabilir miyim? Bu arada CD'yi normalde taktığımız an formata geçiyor diye biliyordum ama benim sistemde olmadı.

Eki Görüntüle 461874Eki Görüntüle 461875Eki Görüntüle 461876

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmaz ise flash bellek ile yapınız.

CD'den formatı başlatamıyorsan (BIOS'dan sonra), şayet kurulu windows var ve açık ise DVD'yi takıp Bilgisayarım'a girip otomatik kullandan yüklemeyi başlat bir de öyle dene. O 2. resimdeki tikli kısmı açıp da tekrar bakmanda fayda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı