arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #1 Bu sitede Batman çıkacak son oyunu indirime girmiş de; Batman: Arkham Knight PC CD Key, Steam Key - cdkeys.com Yan tarafta Region: Worldwide yazıyor. Sizce bölge sınırlaması vs ya da key alamama gibi bir sorun olur mu bu sitede? Güvenilir midir? @Recep Baltaş Buraya bilen, oyun alan kimseler yok mu beyler? @Recep Baltaş @Asım Demir
Bu sitede Batman çıkacak son oyunu indirime girmiş de; Batman: Arkham Knight PC CD Key, Steam Key - cdkeys.com Yan tarafta Region: Worldwide yazıyor. Sizce bölge sınırlaması vs ya da key alamama gibi bir sorun olur mu bu sitede? Güvenilir midir? @Recep Baltaş Buraya bilen, oyun alan kimseler yok mu beyler? @Recep Baltaş @Asım Demir
İSuperBrain Hectopat Katılım 26 Eylül 2014 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #2 Oradan oyun aldim. Bir sorun cikmadi fakat sansina kalmis arkadasim ayni oyunu akdi onda sorun cikti yani arada oluyor.
Oradan oyun aldim. Bir sorun cikmadi fakat sansina kalmis arkadasim ayni oyunu akdi onda sorun cikti yani arada oluyor.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2015 #3 44Muhammett dedi: Oradan oyun aldim. Bir sorun cikmadi fakat sansina kalmis arkadasim ayni oyunu akdi onda sorun cikti yani arada oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun?
44Muhammett dedi: Oradan oyun aldim. Bir sorun cikmadi fakat sansina kalmis arkadasim ayni oyunu akdi onda sorun cikti yani arada oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun?