Cdkeys güvenilir mi?

Asayiş Berkemal

Hectopat
Daha fazla  
Site: CD Keys and Game Codes Price Comparison | CDkeys.cheap
Site bu eğer güvenilirse oyun alacağım. Bölgesel olarak bazı oyunlar global yazıyor bazıları Avrupa global. Tüm dünya bölgelerine uyumlu ama Avrupa'da uyumlu mu bilginiz var mı ve site güvenilir mi? Key olarak veriyorlar değil mi Avrupa olur mu? Yani bize yoksa bir tek global mı alıp memnun kalan varsa lütfen yazsın.

Bir türlü alışveriş yapamadım ödememi kabul etmediği için ama her seferinde param iade edildiğine göre güvenilirdir diye düşünüyorum.
Bu arada neden böyle bir sorun yaşadığımı bilen yardımcı olursa çok memnun kalırım.

kartınız hangi kart bazı kartlar reddediliyor mesela yapıkredi denediniz olmadı bide garanti deneyin elinizde 1 den fazla kart yoksa başvurup normal kart alabilirsin banka hertürlü bankadan yada uğraşmak istemiyorum deyip ininal-papara alın öyle denerseniz reddemeyebilir bende epic ten alışveriş yapıyorum mesela vakıfbankı reddediyor ama yapıkrediden garantiden çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…