Fourveyn Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 Steam hesabıma Hogwarts Legacy key almak istiyorum. Forumda bu site hakkında konu gördüm. Key olarak 10 euro diyor fiyatı 435 TL gibi bir şey alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Steam hesabıma Hogwarts Legacy key almak istiyorum. Forumda bu site hakkında konu gördüm. Key olarak 10 euro diyor fiyatı 435 TL gibi bir şey alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.553 Makaleler 2 Çözümler 36 5 Mayıs 2025 #2 Güvenilir, Türkiye'de aktif edilebilecek bir kod mu ona dikkat etmen yeterli.
Fourveyn Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #3 Deiinzz dedi: Güvenilir, Türkiye'de aktif edilebilecek bir kod mu ona dikkat etmen yeterli. Genişletmek için tıkla... ürünün açıklamasında türkiyede aktif edilebilir diyor bir de platform seçeneğinde pc/ww ve pc/eu na var bunların ne farkı var
Deiinzz dedi: Güvenilir, Türkiye'de aktif edilebilecek bir kod mu ona dikkat etmen yeterli. Genişletmek için tıkla... ürünün açıklamasında türkiyede aktif edilebilir diyor bir de platform seçeneğinde pc/ww ve pc/eu na var bunların ne farkı var