PS5 alacağım için soruyorum ve sektöre hiç hakim değilim. CD çağı bitme gibi bir durum söz konusu mu? Yani artık yeni çıkan oyunlar mesela kutulu şekilde çıkarmama gibi bir durum söz konusu mu?
PS5 alacağım için soruyorum ve sektöre hiç hakim değilim. CD çağı bitme gibi bir durum söz konusu mu? Yani artık yeni çıkan oyunlar mesela kutulu şekilde çıkarmama gibi bir durum söz konusu mu?
Hocam CD alarak direkt olarak oyunu almış alıyosun Online alırsan sadece lisansını alıyosun oyunu yani şirket istediği takdirde senden alabilir o oyunu tabii sizin kararınıza kalmış bu durum.
CD'li de oyunun sahibi sensin, internet olmadan da oynayabilirsin - sadece güncelleme ihtiyacın olursa veya çok oyunculu/multiplayer için internete girersin. Satarkende CD'lerle beraber ekstra satarsın ya da Sony PS sunucularını kapattığında verdiğin para ile elinde çalışmayan bir Ps5 kalmazsın - evladiyelik ya da koleksiyonluk bir ürünün olur.