CD'siz Flashsız Windows 10 yükseltme

Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Windows 8.1'den 10'a yükseltecegim. CD ve Flash olmadan yapacağım. Dosyalar silinir mi? Ya da bir problem olur mu?

Bu arada CD ve Flash üzerinden yaptığımızda silinmiyor diye biliyorum ama yinede sormak istedim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u sitesinden yükseltecekseniz bir sorun olmaz. Zaten size bunu kurulum yaparken soruyor. Temiz kurulum mu yapayım, yoksa bilgilerinizi tutmak istiyor musunuz diye. Media Creation Tool ile kurulum yaparsanız silinmeyecek şekilde kurabilirsiniz.

Yükseltmeyi önermiyorum. Bilgisayarınızın hantallaşacağının garantisini verebilirim.

Arkadaşların belirttiği gibi media creation tool ile yükseltme yaparsanız sadece uyumsuz programlarınız kaldırılır. Uyumsuzları raporlayıp size bildiriyor.
Yükseltmeyi ben de önermiyorum ancak daha önce Windows 10'u mevcut pc nize hiç yüklemediyseniz ve Windows 8.1 Key'inizi bilmiyorsanız yükseltme yapmanız gerekir diye biliyorum.

Windows 10'a geçmek istememin sebebi Microsoft game pass açıkçası 8.1 lisanslı aslında ve 8.1 kodumu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…