İdris Usta Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 221 Yer Vergiye 26 Haziran 2018 #21 Rufiq Cavadov dedi: USB Bellek kullanmanızı tavsiye ederim. CD defteri kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmayacağım. Sadece bir rica üzerine bu işle uğraşıyorum şu an.
Rufiq Cavadov dedi: USB Bellek kullanmanızı tavsiye ederim. CD defteri kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Ben kullanmayacağım. Sadece bir rica üzerine bu işle uğraşıyorum şu an.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2018 #22 Bunun için fazladan yazılım bulunmaktadır. Ashampoo Burning Studio kullanabilirsiniz.
İdris Usta Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 221 Yer Vergiye 26 Haziran 2018 #23 Rufiq Cavadov dedi: Bunun için fazladan yazılım bulunmaktadır. Ashampoo Burning Studio kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ashampoo da işe yaramadı.
Rufiq Cavadov dedi: Bunun için fazladan yazılım bulunmaktadır. Ashampoo Burning Studio kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ashampoo da işe yaramadı.
A aga2323 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2018 #24 Kardeşim Windows Media Üzerinden Yap. Windows Media Playeri Aç. Sağ Üst köşeden Yaz tuşuna bas ordan hallet işini.
Kardeşim Windows Media Üzerinden Yap. Windows Media Playeri Aç. Sağ Üst köşeden Yaz tuşuna bas ordan hallet işini.
İdris Usta Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 221 Yer Vergiye 26 Haziran 2018 #25 Silinen üye dedi: Kardeşim Windows Media Üzerinden Yap. Windows Media Playeri Aç. Sağ Üst köşeden Yaz tuşuna bas ordan hallet işini. Genişletmek için tıkla... Yazımda belirtmiştim. Windows Media Player'ı çok denedim fakat belirttiğim hatayı verdi.
Silinen üye dedi: Kardeşim Windows Media Üzerinden Yap. Windows Media Playeri Aç. Sağ Üst köşeden Yaz tuşuna bas ordan hallet işini. Genişletmek için tıkla... Yazımda belirtmiştim. Windows Media Player'ı çok denedim fakat belirttiğim hatayı verdi.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2018 #26 İdris Usta dedi: Yazımda belirtmiştim. Windows Media Player'ı çok denedim fakat belirttiğim hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... EZ CD Audio Converter programını deneyebilirsiniz. Bu arada Ashampoo Burning Studio ile sorunsuz bir şekilde müzikleri CD'ye yazmıştım.
İdris Usta dedi: Yazımda belirtmiştim. Windows Media Player'ı çok denedim fakat belirttiğim hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... EZ CD Audio Converter programını deneyebilirsiniz. Bu arada Ashampoo Burning Studio ile sorunsuz bir şekilde müzikleri CD'ye yazmıştım.
A aga2323 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #27 İdris Usta dedi: Yazımda belirtmiştim. Windows Media Player'ı çok denedim fakat belirttiğim hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Ne Hatası Verdi?
İdris Usta dedi: Yazımda belirtmiştim. Windows Media Player'ı çok denedim fakat belirttiğim hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... Ne Hatası Verdi?
İdris Usta Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 221 Yer Vergiye 27 Haziran 2018 #28 Silinen üye dedi: Ne Hatası Verdi? Genişletmek için tıkla... Yazımda onu da belirttim.
A aga2323 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2018 #29 İdris Usta dedi: Yazımda onu da belirttim. Genişletmek için tıkla... Araca Tak Çalışır. Bende de öyle.
İdris Usta dedi: Yazımda onu da belirttim. Genişletmek için tıkla... Araca Tak Çalışır. Bende de öyle.
İdris Usta Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 221 Yer Vergiye 4 Temmuz 2018 #30 Sorunu hala çözemedim. Başka fikri olan?