CD'ye Windows 10 ISO'su yazılmıyor

srhtbyrn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Laptopumdan DVD-RW diskime ISO kalıbı yazdırmaya çalışıyorum. DVD'yi taktığımda USB bellek olarak veya CD/DVD olarak nasıl kullanmak istediği soruyor. USB olarak işaretlediğimde Windows biçimlendirmeyi bitiremedi hatası alıyorum. CD/DVD seçtiğimde bir sorun çıkarmıyor. Daha sonra CD burner programıyla dosyayı yazdırmaya çalıştığımda hata aldım. Diskiniz kalitesiz olabilir veya bilgisayardaki sürücüyle eşleşmiyor olabilir tarzı bir yazı çıktı. Sonra disk yönetiminden kontrol ettim. Disk yönetiminde gözükmüyordu. Kendim programsız dosya yazdırmaya çalıştığımda da hata aldım. CD'lerde veya DVD-Rom'da bir bozukluk olmadığına eminim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO kalıbı yazdırmak için Rufus ya da Balena Etcher adlı programları kullanabilirsin. Onlarla çalışmalı. Ben bir sürü kez kullandım, hiç sıkıntı olmadı. 🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı