Cech‑43xx en iyi PS 3 müdür?

Akelv6

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi, CECH-43xx performans bakımından en iyisi mi? CPU, CECH-20xx-CECH-43xx arası 45 nm, ama CECH-43xx'de GPU 28 nm. Tek bu modelde geçerli. Hem de Super Slim olduğundan dolayı PS3'ün en performanslı modeli bu mudur? CD-ROM sorunu söylemeyin, performans soruyorum. Biraz teknik bir bilgi olduğundan bilen kişiler cevap verirse sevinirim.

Modele göre performans o kadar fark ediyor mu hocam (2010 üretim PS3 var ihtiyar)

Son düzenleme:
Modele göre performans o kadar fark ediyor mu ediyor mu hocam (2010 üretim PS3 var ihtiyar)

Hocam PS 3 ünüzün arkasındaki cech kodları bu işe yarıyor nm ve watt ne kadar fazla olursa kırmızı ışık hatası daha çok rastlanır fat kasa bu konuda çok kötü CECH-21xx ile CECH-43xx daha performanslı daha az kırmızı ışık hatası alırsınız yani direkt cihazınız daha az ısınır daha az fan sesi çıkar oyunlarda yüksek performans verir. Cech kodunuzu söylerseniz hakkında bilgi verebilirim. Cech kodunuzu nerede bulabileceğinizi görselde okla gösterdim.

Cech 2012-A

PS3 bütün modellerinin performansı aynıdır. Oyunlar için diyorsan.

Hocam ısınma vb. konularda farklılılık vardır PS 3'ün soğuk olması fanın daha uzun ömürlü daha performanslı daha az sesli çalışmasına sebep verir kırmızı ışık gibi sorunlar yaşanmaz.

Hocam sizin PS 3'ünüz PS 3 Slim. PS3 Slim'in ilk çıkan versiyonu diper PS 3 Slim'lerin GPU 40 nm yken sizinki 65 nm ve sizinki en düşük hafızalı PS3 Slim 120 GB ama yeterli midir orası size kalmış. Ama CPU nm tüm Slim'ler ve süper Slim'ler gibi 45 nm bu da ilk 4 çıkan PS 3 fatin yarısı kadar PS3 kırılabilir versiyondur. 2012'deki 12 ise ya 2009'un 4. çeyrek de çıktığını temsil eder yanlışım varsa kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Hocam benim PS3'un hafizasi degismis muhtemelen çünkü 290GB var PS'de demistim ihtiyar diye belli bende 5 senedir var kendisi taş gibi çalışıyor hala.

Hocam islemciye GPT 45nm diyor ayrica.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…