Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 3. sezon fragmanı yayınlandı

Makaleler
76
Uzun zamandır beklenen fragman geldi. Savcı Esra'nın ölmemesinin ne kadar mantıklı olduğu tartışılsa da heyecanlı bir sezonun bizleri bekliyor. Muhtemelen senaryo kurgusunda bunun üzerinde sağlam durmuşlar.

Behzat Ç.'nin her ne kadar çok seveni olsa da bir yerde eski yapılan işlere de saygı duyup tadında bırakmak lazım bence artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzun zamandır beklenen fragman geldi. Savcı Esra'nın ölmemesinin ne kadar mantıklı olduğu tartışılsa da heyecanlı bir sezonun bizleri bekliyor. Muhtemelen senaryo kurgusunda bunun üzerinde sağlam durmuşlar.

Behzat ç.'nin her ne kadar çok seveni olsa da bir yerde eski yapılan işlere de saygı duyup tadında bırakmak lazım bence artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu dizi de Arka Sokaklar gibi olmaya başladı yakın zamanda. İlk 4 sezondan sonrası olmaması gerekliydi. Ölüler mezardan canlanıyor sırf para için. Vallahi rezalet iş. Behzat ç hayranı olarak çekiç ve gülün olmaması gerekliydi.

Şahsen ben izlemeyeceğim. İlk sezonunu da bence güzel değildi. İlk 3 sezondaki zevki alamadım çekiç ve gülde. İzlermek isteyenlere bir şey diyemem tabii.

Bu dizi de Arka Sokaklar gibi olmaya başladı yakın zamanda. İlk 4 sezondan sonrası olmaması gerekliydi. Ölüler mezardan canlanıyor sırf para için. Vallahi rezalet iş. Behzat ç hayranı olarak çekiç ve gülün olmaması gerekliydi.

şahsen ben izlemeyeceğim. ilk sezonunu da bence güzel değildi. ilk 3 sezondaki zevki alamadım çekiç ve gülde. izlermek isteyenlere bir şey diyemem tabii.
Dizi ilk TV'de yayınlandığı zamandan çok daha fazla popüler artık. Talep çok, isteyen çok haliyle çekmek istiyorlar. Çekiç ve Gül kitap olarak aslında düzgün bir yapıda ama dizi uyarlamasında bir takım farklılıklar oluyor.

Esra'nın ölmemesi aslında TV'nin 3. sezonunu ve hatta BluTV zamanında yayınlanan ilk sezon olan 4. sezonu da direkt manasız çıkartıyor gibi ama burada nasıl ele aldıklarına bağlı tabii. Bunu düşünmüşlerdir muhtemelen.

Zaten Esra'yı diriltmekten başka bir seçenek kalmamıştı, konu tekrara girdi çünkü. İnternet dizisi olduğundan eskisi gibi cinayetler işlemiyorlar yan konu olarak, ona zaman yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı