denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Video çekip HD bir şekilde bilgisayara aktarmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 8 Nisan 2021 #2 denizcetinkaya dedi: Video çekip HD bir şekilde bilgisayara aktarmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mediafire gibi sitelerden yapabilirsin yok öyle olmaz diyorsan SD kart ve SD kart dönüstürücüsü alıp bilgisayara bağlayabilirsin
denizcetinkaya dedi: Video çekip HD bir şekilde bilgisayara aktarmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Mediafire gibi sitelerden yapabilirsin yok öyle olmaz diyorsan SD kart ve SD kart dönüstürücüsü alıp bilgisayara bağlayabilirsin
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 8 Nisan 2021 #3 iPhone'unuzun şarj aletini kullanacaksınız.
denizcetinkaya Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 343 Çözümler 6 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #4 Falsey dedi: MediaFire gibi sitelerden yapabilirsin yok öyle olmaz diyorsan SD kart ve SD kart dönüstürücüsü alıp bilgisayara bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Video kalitesi düşer mi?
Falsey dedi: MediaFire gibi sitelerden yapabilirsin yok öyle olmaz diyorsan SD kart ve SD kart dönüstürücüsü alıp bilgisayara bağlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Video kalitesi düşer mi?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 8 Nisan 2021 #5 denizcetinkaya dedi: Video kalitesi düşer mi? Genişletmek için tıkla... Düşmez.