Çekiliş nasıl yapılır?

917382

Hectopat
Daha fazla  
Sosyal üzerinden bir çekiliş yapmak istiyorum. Daha önce hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum. Her şeyi otomatik ayarlayan bir site falan var mı? Yoksa nasıl yapacağım, varsa hangi site?

Çekiliş konusunu açacaksınız, herkes Katılıyorum yazacak ve son katılım için bir tarih belirleyeceksiniz atıyorum. 24 Kasım Çarşamba 20:00 son katılım tarihi olsun. Bu tarihe kadar konunuza kaç mesaj yazıldıysa, mesela 250 mesaj yazılmış olsun, aşağıdaki siteye 1'den 250'ye kadar tüm sayıları girip çekilişi yapacaksınız. Sonuç 105 çıktı varsayalım, 105. mesajı yazan arkadaş kazanmış oalcak.

Sosyal üzerinden bir çekiliş yapmak istiyorum. Daha önce hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum. Her şeyi otomatik ayarlayan bir site falan var mı? Yoksa nasıl yapacağım, varsa hangi site?
1) Konu oluşturma kısmından "Konu Dışı" kısmını seç.
2) Konu başlığının başına "[Çekiliş]" yazısı ekle.Sonrasında neyi çekiliş yapacağını yaz.
3) Konu içeriği kısmına çekilişe son katılma süresini , çekiliş şartlarını , iletişim adreslerinin yazılmasını isteyebilirsin.

Not : 3 numaralı yazıdaki şeyleri isteğe bağlı yapabilirsin.

Bir tane arkadaş bunun için konu açmıştı. Eklenti otomatik olarak katıldım yazanları ekliyordu. Araştırırsanız bulabilirsiniz. Bende tam bilmiyorum.

Ya da bu site var.

Edit: konuyu buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…