ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 2 Şubat 2021 #41 371129 dedi: Sağ olun hocam. 5 dakikalık çekilişte ortadan kaybolmanız ayrı bir garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Nasipten ötesi olmuyor işte hocam Başka bir şeyle ilgilenmem gerekmişti o yüzden bakamadım.
371129 dedi: Sağ olun hocam. 5 dakikalık çekilişte ortadan kaybolmanız ayrı bir garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Nasipten ötesi olmuyor işte hocam Başka bir şeyle ilgilenmem gerekmişti o yüzden bakamadım.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #42 ilkerowic dedi: Nasipten ötesi olmuyor işte hocam başka bir şeyle ilgilenmem gerekmişti o yüzden bakamadım. Genişletmek için tıkla... İşte sırf bu yüzden insanları çekiliş yapacağız diye ekran başında bekletmemek için kısa tuttum süreyi, sağlık olsun. Bir dahaki çekilişte görüşmek üzere. Bugün GTA 5 bulunan Epic Games hesabı çekilişi yapacağım. (zamanında bedavaya almıştım.)
ilkerowic dedi: Nasipten ötesi olmuyor işte hocam başka bir şeyle ilgilenmem gerekmişti o yüzden bakamadım. Genişletmek için tıkla... İşte sırf bu yüzden insanları çekiliş yapacağız diye ekran başında bekletmemek için kısa tuttum süreyi, sağlık olsun. Bir dahaki çekilişte görüşmek üzere. Bugün GTA 5 bulunan Epic Games hesabı çekilişi yapacağım. (zamanında bedavaya almıştım.)