2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 7 Nisan 2023 #11 EmreKaya34 dedi: hocam 10k kişi katılsa 750k para Genişletmek için tıkla... Çok katılan olacağını zannetmem milli piyango bile özele geçince millet piyango almayı bıraktı.
EmreKaya34 dedi: hocam 10k kişi katılsa 750k para Genişletmek için tıkla... Çok katılan olacağını zannetmem milli piyango bile özele geçince millet piyango almayı bıraktı.
EmreKaya34 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #12 kino dedi: Tamam anladım. Tabii o zaman izin alması gerekiyor yoksa "bizden paraları topladı gitti hayali birisine kazandırdı" diye suç duyurusunda bulunulur. Genişletmek için tıkla... anladim pwleredal dedi: 10.000 kişi katılması için iyi reklam yapmanız lazım kolay bir şey değil. Genişletmek için tıkla... hocam reklamdan yana bir problemim yok sosyal medya uzmanıyım 293735 dedi: Çok katılan olacağını zannetmem milli piyango bile özele geçince millet piyango almayı bıraktı. Genişletmek için tıkla... hocam limit koymayi düşünüyorum örnek 5 bin kişi olmadan çekiliş başlamayacak pwleredal dedi: 10.000 kişi katılması için iyi reklam yapmanız lazım kolay bir şey değil. Genişletmek için tıkla... hocam limit koymayi düşünüyorum örnek 5 bin kişi olmadan çekiliş başlamayacak
kino dedi: Tamam anladım. Tabii o zaman izin alması gerekiyor yoksa "bizden paraları topladı gitti hayali birisine kazandırdı" diye suç duyurusunda bulunulur. Genişletmek için tıkla... anladim pwleredal dedi: 10.000 kişi katılması için iyi reklam yapmanız lazım kolay bir şey değil. Genişletmek için tıkla... hocam reklamdan yana bir problemim yok sosyal medya uzmanıyım 293735 dedi: Çok katılan olacağını zannetmem milli piyango bile özele geçince millet piyango almayı bıraktı. Genişletmek için tıkla... hocam limit koymayi düşünüyorum örnek 5 bin kişi olmadan çekiliş başlamayacak pwleredal dedi: 10.000 kişi katılması için iyi reklam yapmanız lazım kolay bir şey değil. Genişletmek için tıkla... hocam limit koymayi düşünüyorum örnek 5 bin kişi olmadan çekiliş başlamayacak
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.186 Çözümler 14 7 Nisan 2023 #13 Çekiliş noter huzurunda yapılıyor. Dolandırıcılığı önlemek amacıyla ise çekilişi yapacağın eşyanın değerince bankada fazladan paran olması gerek.
Çekiliş noter huzurunda yapılıyor. Dolandırıcılığı önlemek amacıyla ise çekilişi yapacağın eşyanın değerince bankada fazladan paran olması gerek.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 7 Nisan 2023 #14 50 TL'ye o çekilişe katılacak insan sayısı ile arabanın parasını çıkartamazsınız. Fiyatı yükseltin diyeceğim, o zaman da katılım az olacak yine aynı senaryo.
50 TL'ye o çekilişe katılacak insan sayısı ile arabanın parasını çıkartamazsınız. Fiyatı yükseltin diyeceğim, o zaman da katılım az olacak yine aynı senaryo.