chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 21 Şubat 2022 #11 Im Afk dedi: Bilgisayarım gayet normal çalışıyordu. Bir videodan görüp işlemci çekirdeğini arttırdım ve bilgisayarım aşırı derecede kasmaya başladı. İşlemcim 4 çekirdekli olarak gözüküyordu 4'e aldım şu an 1 çekirdekli olarak gözüküyor ve aşırı kasıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam MSConfig ayarları işe yaramıyor yıllardır her FPS arttırma videolarında görüyorum sinirde oluyorum.
Im Afk dedi: Bilgisayarım gayet normal çalışıyordu. Bir videodan görüp işlemci çekirdeğini arttırdım ve bilgisayarım aşırı derecede kasmaya başladı. İşlemcim 4 çekirdekli olarak gözüküyordu 4'e aldım şu an 1 çekirdekli olarak gözüküyor ve aşırı kasıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam MSConfig ayarları işe yaramıyor yıllardır her FPS arttırma videolarında görüyorum sinirde oluyorum.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 21 Şubat 2022 #12 Yıl olmuş 2022 hala şunlara inanan kaldı mı ya MSConfig ayarlarını eski haline getirin.