Çözüldü Çekirdek sayısını değiştirdikten sonra sistem yavaşladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
kocaeli, derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 işlemci , B450M PRO-VDH MAX anakart , xpg 16gb(2x8) ram.
En son sistem yapılandırması ayarından çekirdek sayısını 12'ye ayarladım. Bir videoda yazıyordu daha sonrasında sistem gg oldu. Görev çubuğunda saat ve tarih yok. Görev Yöneticisi zor açılıyor. Ne yapmam lazım? Eski haline çeviremedim.

Saçma sapan yanlış bilgiler yüzünden bu hale geliyor sistemler. Eski haline getirmeye çalışın. Ekran görüntüsü atar mısınız?

MSConfig ayarı FPS arttırmaz, geliştiriciler için yazılımları farklı çekirdek sayıları ile test etmek için konulan bir ayar o.

En son sistem yapılandırması ayarından çekirdek sayısını 12'ye ayarladım. Bir videoda yazıyordu daha sonrasında sistem gg oldu. Görev çubuğunda saat ve tarih yok. Görev Yöneticisi zor açılıyor. Ne yapmam lazım? Eski haline çeviremedim.

Güvenli Mod'da açıp denediniz mi?

Aynı olay bazı YouTube videoları yüzünden benim de başıma gelmişti. Uzun bir süre sonra geçmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı