Karmonoma Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 LoL oynarken FPS sıkıntısı çekiyorum. Bunu kapatınca düzeliyor. Kapalı kalması güvenlik bazında bir sorun teşkil eder mi?
LoL oynarken FPS sıkıntısı çekiyorum. Bunu kapatınca düzeliyor. Kapalı kalması güvenlik bazında bir sorun teşkil eder mi?
Çözüm Mustafa.Kaan 13 Nisan 2025 Garip sitelerde gezmiyor ve güvenilir olmayan yerlerden korsan programlar indirmiyorsan bir problem olmaz.
Garip sitelerde gezmiyor ve güvenilir olmayan yerlerden korsan programlar indirmiyorsan bir problem olmaz.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.430 Makaleler 2 Çözümler 1.573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 Garip sitelerde gezmiyor ve güvenilir olmayan yerlerden korsan programlar indirmiyorsan bir problem olmaz. Artı 1 Eksi Çözüm
Garip sitelerde gezmiyor ve güvenilir olmayan yerlerden korsan programlar indirmiyorsan bir problem olmaz.
KS KS Karmonoma Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Garip sitelerde gezmiyor ve güvenilir olmayan yerlerden korsan programlar indirmiyorsan bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Curseforge veya nexusmods tarzı sitelerden bazen mod indiriyorum, bunlar sorun olur mu efendim? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Garip sitelerde gezmiyor ve güvenilir olmayan yerlerden korsan programlar indirmiyorsan bir problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Curseforge veya nexusmods tarzı sitelerden bazen mod indiriyorum, bunlar sorun olur mu efendim?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.430 Makaleler 2 Çözümler 1.573 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #4 Karmonoma dedi: Curseforge veya nexusmods tarzı sitelerden bazen mod indiriyorum, bunlar sorun olur mu efendim? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bilindik güvenilir siteler sonuçta. Hiç kullanmamış olmama rağmen ben bile biliyorum bu iki siteyi. Virustotal ile taratırsınız bir tur içinizi tam rahatlatmak için sonra gönül rahatlığıyla oynarsınız. Karmonoma dedi: Curseforge veya nexusmods tarzı sitelerden bazen mod indiriyorum, bunlar sorun olur mu efendim? Genişletmek için tıkla... Hocam kafanızdaki soru işaretleri gitti ise çözüm işaretleyebilir misiniz? Benim raporlamamla kabul olmuyor. Son düzenleme: 11 Mayıs 2025 Artı 1 Eksi
Karmonoma dedi: Curseforge veya nexusmods tarzı sitelerden bazen mod indiriyorum, bunlar sorun olur mu efendim? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bilindik güvenilir siteler sonuçta. Hiç kullanmamış olmama rağmen ben bile biliyorum bu iki siteyi. Virustotal ile taratırsınız bir tur içinizi tam rahatlatmak için sonra gönül rahatlığıyla oynarsınız. Karmonoma dedi: Curseforge veya nexusmods tarzı sitelerden bazen mod indiriyorum, bunlar sorun olur mu efendim? Genişletmek için tıkla... Hocam kafanızdaki soru işaretleri gitti ise çözüm işaretleyebilir misiniz? Benim raporlamamla kabul olmuyor.