Çekirdek yalıtımı için silinen dosya yüzünden PUBG açılmıyor

erotin22

Hectopat
Daha fazla  
Çekirdek yalıtımı aktif hâle getirmem için uyumlu olmayan dosya vardı onu sildim, çekirdek yalıtımını açtım Valorant'a girmek için Valorant'a giriyor ama sildiğim dosya emülatör PUBG'ninmiş. Oyunu 4-5 defa tertemiz silip yüklememe rağmen girmiyor motor 1 hatası veriyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefondan oynayacak olsam oradan oynarım zaten demek ki bilgisayardan oynuyorum.

Adında Mobile olan bir oyunu bilgisayardan oynamak nasıl bir kafa yapısı yıllardır merak ediyorum, bilgisayardan oynanması için orijinal PUBG adında bir sürüm zaten var.

Adında Mobile olan bir oyunu bilgisayardan oynamak nasıl bir kafa yapısı yıllardır merak ediyorum, bilgisayardan oynanması için orijinal PUBG adında bir sürüm zaten var.
Bundan size ne? Herkesin bilgisayarı PUBG'yi kaldırıyor mu zannediyorsunuz? Ne kadar saçma bir bakış açısı.

Bundan size ne? Herkesin bilgisayarı PUBG'yi kaldırıyor mu zannediyorsunuz? Ne kadar saçma bir bakış açısı.

Emülatör PUBG Mobile'in bazı yerlerde Steam PUBG'den daha fazla sistem istediğini bilmiyorsunuz galiba? Daha hafif bir oyun olabilir fakat emülatöre portlandığı için çok fazla optimizasyon sorunu var.

Hocam ister mobil oynarım ister emülatör sizi ne kadar alakadar ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…