mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 4 Nisan 2023 #1 Emulator için çekirdek yalıtımını kapatıyorum, bir zararı olur mu?
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 1 Yer Kocaeli 4 Nisan 2023 #2 mataleon dedi: Emulator için çekirdek yalıtımını kapatıyorum, bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... FPS arttırır ama riskli.
mataleon dedi: Emulator için çekirdek yalıtımını kapatıyorum, bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... FPS arttırır ama riskli.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 4 Nisan 2023 #3 Hayır olmaz Kapatılması performansı arttıran bir ayar.
mataleon Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 404 Çözümler 1 4 Nisan 2023 #4 Ketçaplı cips dedi: FPS arttırır ama riskli. Genişletmek için tıkla... Deniz24386 dedi: Hayır olmaz Kapatılması performansı arttıran bir ayar. Genişletmek için tıkla... Risk açısından torrent vesaire indirmiyorum, bulaşacağını sanmam o yüzden. Açmalı mıyım sizce? fps artışı kaçtan kaça oluyor sizde?
Ketçaplı cips dedi: FPS arttırır ama riskli. Genişletmek için tıkla... Deniz24386 dedi: Hayır olmaz Kapatılması performansı arttıran bir ayar. Genişletmek için tıkla... Risk açısından torrent vesaire indirmiyorum, bulaşacağını sanmam o yüzden. Açmalı mıyım sizce? fps artışı kaçtan kaça oluyor sizde?
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.624 Çözümler 1 Yer Kocaeli 5 Nisan 2023 #5 mataleon dedi: Risk açısından Torrent vesaire indirmiyorum, bulaşacağını sanmam o yüzden. Açmalı mıyım sizce? FPS artışı kaçtan kaça oluyor sizde? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama bende kapalı herhangi bir şey indirmediğim için. (Ama Google de herşey virüs olabilir o yüzden birşey indiriyorsanız önermem.)
mataleon dedi: Risk açısından Torrent vesaire indirmiyorum, bulaşacağını sanmam o yüzden. Açmalı mıyım sizce? FPS artışı kaçtan kaça oluyor sizde? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama bende kapalı herhangi bir şey indirmediğim için. (Ama Google de herşey virüs olabilir o yüzden birşey indiriyorsanız önermem.)
Yagzqp Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #6 FPS Boost verir ama. Aşırı tehlikeli bir ayardır.